Thursday, 20 September 2012

welcome autumn 2012

harap maaf lama sudah x update. rase malas sgt..lagipun ingat x de org baca. tp rupanya ade jgk. tima kasih sudi nk baca kisah hidup saya.  minggu ni dh minggu kedua start keje setelah bercuti raya sakan di malaysia. Terima kasih kawan2 yg belanja makan. ade yg lunch, dinner, supper, breakfast pun ade. Yang mana x dapat jumpa tu maaflah byk2. biasalah bila dh blk mcm2 urusan nk buat. mcm2 org nk jumpa. Handbag org order nk kene deliver..heheh. syok jgk jual handbag ni. Sape2 teringin order cepat sikit ye.

Alhamdullilah sempat melawat kubur abah dan mak. Sayu rase beraye tanpa ayah dan ibu ni. rindu sgt2. Rumah kat kg tu buat pertama kalinya x buka pintu hari raya pertama. Angah dgn along blk raya kedua & ketiga. Adindanya yg brussels ni blk raya ke-6. Lps beraya kat kuala pilah terus along bawak pegi JB. Beraya kat Jb dan sempat masuk singapore kejap deliver bag yg member pesan. Kemudian dari JB baru lah turun putrajaya..naik flight kejap je ke sana kesinin dah smpai. Kat putrajaya duduk rmh mama. first day je dah bermulalah appoitment sana sini. dr siang ke malam penuh. kemuncaknya dua hari nk blk kene food poison yg maha dashyat. gilerlah makan ape x taulah. Muntah, cirit birit sampai x blh nk bangun. Tanya gak kat doktor esk blh travel tak. dier kata esk ok dah. kalau tak mmg nk kene tukar tiket lah. x sanggup rasanya nk angkut bag berkilo2 tu. Terima kasih x terhingga kat mama yg sudi teman dan pinjamkan keta utk ke sana kemari. Kekok jgk setahun sekali bwk kete.

berita nk blk hujung thn ni masih samar2..huhu x nmpak bayang lg. dengar kata nk tggu election habis dulu. hmmm sabar je lah. next week dh ade tetamu. welcome to brussels pak uda and pak cu. (gambar raya belum smpat upload lg) masih dok dlm kamera..kene tunggu one fine day yg rajin.