Wednesday, 16 April 2008

Koleksi Ungkapan Cinta Kalau Si Dia Tidak Jawab Call

Ayat-ayat power utk dikongsi bersama

Koleksi Ungkapan Cinta Kalau Si Dia Tidak Jawab Call
Ungkapan cinta bila sidia tak jawab call

Abang sibuk ek? Takpe-takpe bila habis buat kerja, nanti orang call balik ek?
Buat la kerja dulu, saya sentiasa tunggu abang..
Merajuk ka? I'm sorry. Tolong la angkat phone, saya dah tak leh nak simpan rindu lama-lama lagi..
Please honey, I miss you so much..
Hah! Takde mood? Tunggu orang pi cari mood kat mana dulu ek, pastu orang bagi mood tu kat abang. Mana la mood ni pi?
Seminit tanpa abang pun dah cukup buat saya terseksa, ni kan pulak bila kita panggil dia tak jawab...
I love u and always love u walaupun abang marah saya 10 tahun sekali pun..
Sapa la yang buat jantung hati saya marah ni..
Abg, saya mintak maaf ;(
apepn situasi abg skrg,sy doakn smga abg x akn pernah lupakn sy yg sntiasa cintakan abg.. alwayzzzz!!!! muuuaaacchhpppp ma dear!!!
cayunx abg sgt2..!!!!!!
wat eva u do im alwaz lovin u.. more than that..
ala bchuk2..jgn la majuk
Di keremangan kabut yang dingin.
ada kesenyapan yang membias..
ada kerinduan yang terasa sangat
mungkin kau tak pernah tau debar rindu&getar kasihku
yang bersemayam di relung kalbu yang tak lekang di telan waktu.
di panjangnya hari tanpa dirimu..
ku punguti rindu satu demi satu..
biarlah angin senja membawanya kepadamu...
untuk rekatkan rindu antara kita...
mungkin kau perlu tau..
AKU SANGAT MENCINTAIMU
Aku menCINTAIMU
bukan karna bosan dengan kesendirianku..
bukan maksud untuk menyakitimu
namun diriku yang terlalu banyak meminta
malah terpaksa mengkhianatimu.
sosokmu yang slalu ada di pikiranku akan membekas dan takkan terhapus
bilamana syapa ada yang lebih kuat menjagamu
aku mengerti!!!!!!!!!!!!!!!!
genggaman tangan yang ku rasa..
gelak tawa dan canda yang ada..
bahkan selenggok CINTA yang slalu terkenang.
aku melainkan sekarang yang terjadi
atas dasar suka di kelilingi duka
karna aku adalah aku..
dan kamu adalah kamu
kita yang sesungguhnya..
abg ni takde mood ker..x nk layan org ??? ker dah malas nk jawap fon org.takpe la..
syg bz ker atau sengaja x nak angkat fon?..klu gitu x pe la
wat eva u do im alwaz lovin .. more than that

Tuesday, 15 April 2008

round the clock

lama x posting..
last week went to JB again. visit along and her new born baby boy. kali ni drive. letih jgk drive jauh2 ni. maklumlah naik kancil jer. before tu g service kete dulu. time2 ni la kene tukar timing belt bagai. terbang melayang jgklah RM500. timing belt one set je dah 250 + minyak hitam la..spark plug lah tu yg jd sampai lima rat. itu baru kete kancil. kalo keta lg besa...perghh..
bertolak dlm pkl 4 singgah s'ban amik abah dulu, pkl 7.30 smpailah JB.
pasal konsert af, x de sape pun yg grand. minggu paling bosan rasanyer.
this weekend sibuk menganjurkan bowling tournament utk jabatan. held at south city plaza. main utk suka2 jer. x target menang pun..mula2 kami book kat alamanda tp hampeh punyer management, suka2 je bg kat org lain the date we book. mentang2lah dah ramai org main kat sana skrg. thanx tu en wadud yg bg contack kat south city. murah pun murah. tempat pun dah upgrade. so, sesiapa yg kelapangan blhlah memberi sokangan moral ke south city plaza, 19hb april (sabtu)pkl 4.00 petang. jumpa disana..disana..

Sunday, 6 April 2008

AF 6 minggu ke 3

konsert AF 6 minggu ke 3.

Rasenyer demam baru nk mula..dah konsert 3 br best skt. these 2 are my favourite for this week...go mama!




Tuesday, 1 April 2008

GSC @ alamanda

salam..





semalam 1 april 2008. nasib baik x de sape wat april fool to me..:)


At last, GSC di alamanda. Lama dah menunggu wayang kat putrajaya ni. GSC telah bermurah hati memberi tiket wayang percuma selama 3 hari. So, semalam dapatlah merasa sekali. tp kalau dah namanyer tiket free, citernyer pun agak lama la kan, citer lama pun tiket habis jugak. cadang nk tgk alvin & the chipmunk ke national treasure ke..tp tiket habis..yg tinggal citer anak halal dgn Mr Mogorium. we decided to watch Mr Mogorium tu..best jgklah citer ni. citer fantacy budak2. Tp yg x bestnyer dpt tiket depan sekali..pergh azab betul..rasa nk patah tengkuk. then dah stengah jam nampak byk seat kosong kat belakang blah lah duk belakang..lega sikit kepala otak..heheh..

hari ni hari terakhir tiket wayang free,,x taulah lg berjaya ke tak..nak tau lebih lanjut, sila layari website ini

http://www.gsc.com.my/




mula2 duk kat dpn sekali..gmbar curi..blur
pastu berjaya dpt duk 2nd row dr belakang ...lega

adik & nizam rihan & me